Bine ai venit, Anonim
Cuvinte cheie:
Oras:*
Domeniu:*
Tip Job:*

PASIUNEA ITI POATE GHIDA CARIERA

 

              Indiferent daca s-a intamplat ultima data acum 20 de ani sau chiar acum cateva minute cei mai multi am avut o strangere de inima si ne-am intrebat : De ce lucrez aici ? Asta-i tot ?

              Pasiunea lipseste multor angajati. . Ea reprezinta o legatura emotionala pozitiva cu munca realizata care, de cele mai multe ori, este aceea in care investim proportional cea mai mare cantitate de energie. Cu ajutorul introspetiei, al planificarii actiunii si consilerii va puteti directiona cariera astfel incat munca realizata sa fie aceea care va  motiveaza si energizeaza .

  Pasiunea sta la baza celor mai de succes cariere
              Cand vorbim de munca, PASIUNE este mai mult decat un cuvant rasunator . Desi suna ca un cliseu pasiunea este elementul de baza al succesului in cariera. Pentru a atinge nivelul maxim de succes trebuie sa fii pasionat.
               Pentru a-ti revigora cariera trebuie mai intai sa reiei contactul cu ceea ce te motiveaza. Aminteste-ti ce ti-a placut intotdeauna sa faci, inca din copilarie. Cauta sa faci asta pana descoperi o pasiune puternica sau chiar ceva similar unui scop in viata. Apoi intreaba-te daca munca pe care o faci acum, job-ul pe care il ai se incadreaza in realizarea acestui scop, oricare ar fi el.
              Pasiunea ta poate sa fie oricare: lucrul cu oamenii, lupta cu dilemele organizationale, depanarea de povesti sau construirea unui mop mai bun. Este util sa gasesti mai mult decat un singur scop care sa te energizeze pentru ca unele pasiuni se transforma mai greu in cariere.

   Fa-ti munca cu pasiune
              Nu face greseala sa crezi ca orice munca ce are ceva in comun cu pasiunea ta iti va placea. Chiar daca iti place fotbalul este putin probabil ca vei fi interesat sa lucrezi intr-un magazin de articole sportive si sa vinzi mingii.
              Sa presupunem ca ai talent si te-ai hotarat sa devii fotbalist profesionist. Pentru a fi un aspirant de succes trebuie sa iti faci un plan care sa coordoneze eficient toate elementele necesare. Trebiue sa adaugi la cv-ul tau activitati semnificative pentru acest domeniu, sa iti remodelezi cariera si sa faci antrenamente. De asemenea, foarte util este sa te informezi de la profesionisti care lucreza in domeniu .

  Investeste pasiune in oportunitatile de angajare
              Desigur cei mai multi dintre noi nu au timp si bani pentru o schimbare totala de cariera. Schimbarile majore presupun cheltuieli mari. Dar unii profesionisti gasesc modalitati creative sa isi energetizeze carierele cu o pasiune care a fost marginalizata mult timp.
              William Arrudo, consultant in domeniul comunicarii povesteste: Am avut o clienta a carei profesie este aceea de contabil dar ea are si o pasiune puternica legata de sanatate. Ea a gasit mai multe modalitati de a-si investi pasiunea in ocupatiile cotidiene. Astfel a inceput sa lucreze la un restaurant on-line pentru a construi meniuri sanatoase; sa tina cursuri de yoga si kinck  boxing si a castigat ca si client o companie din domeniul sanatatii. Acesta este un mod de a adauga pasiune unei cariere deja construite.

   

Curatenie, curatenie firme
Bona, menajera
Recrutare Bona, menajera
Cursuri administrator bloc
Cazare Busteni
ingrijire batrani la domiciliu
Cazare Predeal, Hoteluri, pensiuni
electrician, instalator, zugrav
Administrare imobile Bucuresti