Bine ai venit, Anonim
Cuvinte cheie:
Oras:*
Domeniu:*
Tip Job:*

Sase intrebari pe care sa le puneti cand participati la un interviu

 

  Interviurile pot fi deosebit de stresante. Majoritatea materialelor legate de prezentarea  la un interviu enumera sute de intrebari la care trebuie sa fiti gata sa raspundeti, dar putine mentioneaza intrebarile pe care este necesar sa le puneti dumneavoastra.
  Fiti mai in controlul urmatorului interviu punand dumneavoastra cateva  intrebari tintite . Iata sase intrebari obligatorii si motivul pentru care aveti nevoie sa stiti raspunsul la fiecare .

   1. Ce s-a intamplat cu persoana care a ocupat acest post? (Daca este un post nou: Cum a fost indeplinita aceasta activitate pana acum?)

  Scopul intrebarii: este util sa cunoasteti orice problema si istoricul acestui post. De exemplu, predecesorul dumneavoastra a fost concediat sau promovat? Este o pozitie temporara sau una noua? Raspunsul va va informa cu privire la asteptarile conducerii si in legatura cu procesul de crestere al companiei .

  2. De ce ati ales sa lucrati aici? Ce va motiveaza sa ramaneti aici?

  Scopul intrebarii: Chiar daca va place aceasta companie v-ati format parerea din exterior. Trebuie sa aflati ce are de spus un angajat legat de munca in aceasta organizatie. Cine ar fi mai potrivit sa raspunda decat cel care va intervieveaza? In plus aceasta intrebare obliga intervievatorul sa iasa din rolul oficial si sa raspunda din punct de vedere personal, ca angajat si ca potential coleg
  .
  3. Care este prima probelma de care trebuie sa se ocupe persoana pe care o angajati ?

  Scopul intrebarii: Este bine sa fiti pe aceeasi lungime de unda ca si managerul si de asemenea sa cunoasteti asteptarile initiale si daca le puteti indeplini. Nu ati vrea sa fiti indus in eroare cu privire la cerintele postului si la sfarsitul primei saptamani sa fiti supraaglomerat si depasit .

  4. Ce imi puteti spune de superiorul meu direct ?

  Scopul intrebarii: Nu conteaza cat de minunata este compania, veti petrece mult timp lucrand pentru un anume manager. Aveti nevoie sa aflati ce fel de persoana este si care este stilul lui de conducere si asta inainte de  producerea unor ciocniri  ale personalitatilor. Daca sunteti o persoana independenta obisnuita sa rezolve singura problemele veti fi iritat(a) in contact cu un manager care doreste sa controleze totul in detaliu.
   
  5. Care este planul companiei pentru vanzari si profit pe urmatorii 5 ani ?

  Scopul intrebarii: Aveti nevoie sa cunoasteti viitorul companiei pentru care doriti sa lucrati in urmatorii  cativa  ani din viata dumneavoastra. Nu este obligatoriu sa puneti exact aceasta intrebare. De exemplu ati putea intreba despre planurile companiei pentru produse si servicii noi sau despre planurile de extindere. Desigur ca v-ati informat deja cu privire la acest subiect, dar nimic nu este mai realist decat opinia cuiva din interior. O astfel de abordare arata ca sunteti serios si ca v-ati facut temele.
   
  6. Care este pasul urmator ?

  Scopul intrebarii: Aceasta este incheierea si de asemenea cel mai important lucru pe care trebuie sa il intrebati la finalul intalnirii. Trebuie sa stiti ce se va intampla de acum inainte. In multe materiale se sugereaza cererea unei oferte in acest moment, dar cei mai multi oameni s-ar putea simti prea intimidati pentru a face aceasta cerere in mod direct. In plus compania mai are programati pentru interviu si alti candidati  deci aceasta cerere nu ar fi una realista. De asemenea ati putea dori sa va mai informati cu privire la companie. Un compromis avantajos ar fi sa luati initiativa in stabilirea unui curs ulterior al actiunii. Cu aceasta ocazie puteti estima dorinta companiei de a va angaja . Nu uitati sa cereti numarul de telefon direct al intervievatorului si sa intrebati care este momentul potrivit pentru a telefona .

  IMPORTANT: Din punctul de vedere al candidatului cheia unui interviu reusit este sa aflati cat mai multe informatiii despre potentialul angajator. Punand aceste intrebari veti demonstra ca sunteti motivat si de asemenea veti avea ocazia sa va formati o imagine clara cu privire la provocarile si sansele prezente in ocuparea acestui post .

   

Curatenie, curatenie firme
Bona, menajera
Recrutare Bona, menajera
Cursuri administrator bloc
Cazare Busteni
ingrijire batrani la domiciliu
Cazare Predeal, Hoteluri, pensiuni
electrician, instalator, zugrav
Administrare imobile Bucuresti