Bine ai venit, Anonim
Cuvinte cheie:
Oras:*
Domeniu:*
Tip Job:*

<< Mergi la pagina anterioara

Aplica pentru acest Job

Companie: EXCON CONSULTANTA
Oras: Adjud
Tip Job: Full time
Salariu: nespecificat
Data Anunt: 10.01.2014

Junior Quality Assurance

Descriere Companie

EXCON CONSULTANTA este o companie de consultanta in resurse umane, fiind specializata in activitati de recrutare si selectie de personal.

Activitatea desfasurata de EXCON CONSULTANTA porneste de la rolul strategic al resurselor umane in organizatii si de la necesitatea fiecaruia dintre noi de a reusi sa faca fata provocarilor lansate de piata muncii din Romania.

Metodele si tehnicile de selectie folosite de specialistii firmei sunt diferite, in functie de natura posturilor pentru care se efectueaza selectia, precum si de cerintele de ordin psiho-profesional necesare candidatilor pentru a se putea inscrie intr-un anumit tipar specific unei organizatii.

OBIECTIVUL EXCON CONSULTANTA este identificarea celei mai potrivite persoane pentru postul oferit, astfel incat serviciile oferite se adreseaza atat angajatorilor, cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca (absolventi ai unor institutii de invatamant superior cu sau fara experienta, precum si absolventi de studii medii cu diverse calificari).

In plus, activitatea de recrutare si selectie vizeaza intr-un procent insemnat tineri absolventi, oferind acestora sansa de a ocupa locuri de munca ce ofera conditii atractive de desfasurare a activitatii, pachete salariale motivante, precum si posibilitatea formarii profesionale la inceput de cariera.

Descriere Job

Postul se afla in cadrul unei companii multinationale.

Responsabilitati

- Participa la elaborarea politicilor de calitate, a procedurilor si a instructiunilor;
- Ajuta la mentinerea Sistemului de Management al Calitatii;
- Participa la implementarea procedurilor din cadrul sistemului, la identificarea si rezolvarea in timp util a problemelor de calitate;
- Identifica si urmareste modificarile/tendintele privind modalitatile de autorizare si le comunica in cadrul companiei.

Cerinte

- Studii superioare finalizate sau in curs de finalizare;
- Limba engleza la nivel mediu sau avansat;
- Abilitati de comunicare;
- Capacitate de organizare;
- Rezistenta la stres.

Bonusuri, Beneficii

- trainguri de specilitate;
- mediu de lucru profesionist.Pentru acest job au aplicat 1 candidati