Bine ai venit, Anonim
Cuvinte cheie:
Oras:*
Domeniu:*
Tip Job:*

<< Mergi la pagina anterioara

Aplica pentru acest Job

Companie:
Oras: Bucuresti
Tip Job: Full time
Salariu: nespecificat
Data Anunt: 09.04.2014

Medici Specialisti Franta

Descriere Job

PnP Conseil, societate de consultanta si recrutare medicala cu sediul la Paris, infiintata in 2009, cauta MEDICI SPECIALISTI interesati sa-si construiasca o cariera medicala in Franta.

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul nostru www.pnp-conseil.com, unde gasiti peste 50 de oferte de munca pentru MEDICI SPECIALISTI, in spitale, cabinete medicale sau clinici, dotate cu echipamente medicale de ultima generatie.


Responsabilitati

Domeniile cautate : Anestezie, Cardiologie, Gastroenterologie, Geriatrie, Medicina Muncii, Medicina Generala, Medicin Interna, Oncologie, Oftalmologie, Pediatrie (cu experienta in Neonatologie), Psihiatrie, Psihiatrie Infantila, Radiologie, Neurologie, Nefrologie, Obstetrica â Ginecologie.

Cerinte

-Diploma de licenta si certificat de medic specialist obtinute intr-o tara a UE ;
-Certificate de conformitate eliberate in baza Directivei CE 2005/36/CE;
-Limba franceza, nivel mediu - avansat

Bonusuri, Beneficii

Va stam la dispozitie pentru pregatirea candidaturii si a documentelor necesare inscrierii in Colegiul Medicilor din Franta. De asemenea, va oferim asistenta pe toata perioada interviului si ulterior, pentru ca instalarea dumneavoastra pe teritoriul francez sa se faca in cele mai bune conditii.

In plus, nu percepem comision.

sante.ro@pnp-conseil.com

Tel. 00 33 6 88 82 67 53
www.pnp-conseil.comPentru acest job au aplicat 1 candidati